PROJEK SEBAR MAKLUMAT TENTANG SYIAH

Assalamu’alaikum,

projeksebar-syiah

Kita tahu Syiah adalah sesat. Tapi tahukah kita di mana sesatnya Syiah? Mengapa orang awam boleh terpengaruh dengan Syiah? Apa akibatnya jika Syiah bercambah dalam masyarakat kita? Bagaimana untuk mengenali mereka? Bagaimana Syiah menyebarkan ajaran mereka? Bagaimana kita mengesan dan menghalang mereka dari menyesatkan kita?

Pertubuhan Jaringan Ummah Kelantan (JARUM) melalui Biro Kajian & Penyelidikan telah mengeluarkan beberapa risalah penerangan tentang kesesatan Syiah. Risalah-risalah ringkas ini menjawab persoalan di atas dengan bukti-bukti dan data-data konkrit.

Kami ingin kongsikan maklumat ini dengan seluruh umat Islam di Nusantara ini. Anda perlu bersama kami menyebarkan maklumat ini. Caranya amat mudah:

  1. Download salinan softcopy risalah ini dan kongsikan di media sosial, web, email dan lain-lain (Download Di Sini)
  2. Download dan cetak risalah ini dan edarkan sekitar kawasan anda, atau
  3. Sertai kami dengan membiayai percetakan risalah ini;

Untuk pilihan ketiga anda boleh memilih samada kami edarkan risalah tersebut di kawasan yang dipilih oleh kami di seluruh Malaysia ATAU anda boleh mengedarkannya sendiri.

Bayaran hendaklah dimasukkan ke dalam akaun Pertubuhan Jaringan Ummah Kelantan (JARUM) (No akaun: 553104559748 MAYBANK ISLAMIC) dan maklumkan kepada kami melalui email (infosyiah@jaringanummah.com) dengan menyatakan jumlah bayaran dan kaedah;

Maklumat lanjut sila download risalah ini – Muat turun risalah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *